Call us toll free: +31 36 53 47 850
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 36 53 47 850

123 Spresso

29 jun 2014 by In Koffiemelanges, Pods

123 Espresso

Ristretto; Deze rijke donkere melange heeft een rijk, donker aroma en een intense, verleidende smaak. Deze koffie is ideaal als basis voor cappuccinos en lattes.

Grand Reserva; Een melange van acht van de beste Arabica-bonen produceert een rijke, aromatische en ronde, gladde koffie.

Italian Style; Deze rijke donkere melange heeft een rijk, donker aroma en een intense, verleidende smaak. Deze koffie is ideaal als basis voor cappuccinos en lattes.

Dèca; Deze koffie pods hebben 100% dezelfde smaak als échte koffie maar dan zónder cafeïne. Door alleen de beste Arabica bonen te gebruiken krijg je gegarandeerd een volledig gebalanceerde koffie met een medium body en een rijk aroma. Geschikt voor elk moment van de dag.

Fairtrade & Organic; Deze koffie is gemaakt van bonen uit Zuid-Amerika volgens de strikte eisen van Max Havelaar en Organic Agriculture. Dit zorgt er zowel voor dat de leef- en werkomstandigheden van kleine producten en hun families verbeterd worden, als voor heerlijke kwaliteit koffie. De koffie is uitzonderlijk mild met een ronde smaak.

Direct bestellen >>

rombouts-totalshot rombouts-filters

Related Works