Call us toll free: +31 36 53 47 850
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 36 53 47 850

Gourmet Excellent

27 jul 2014 by In Bonen, Koffiemelanges

Gourmet Excellent

Een zeer volle en krachtige melange zonder de finesses te verliezen van de 100% Arabica bonen. Geschikt voor alle bereidingswijzen zoals espresso, lungo en cappuccino.

Columbia; Colombia-koffie wordt verbouwd op een hoogte van tussen de 800 en 1900 meter en groeit voornamelijk in het centrale Cordilleradistrict. De smaak is vol, licht rins en tamelijk krachtig, waardoor deze koffie zich uitstekend leent om te melangeren.

Guatemala SHB; Deze koffie groeit op een hoogte van 1600 tot 1700 meter langs vulkanische berghellingen. Mede daardoor bezit de koffie een afgeronde vol rinse smaak met een subtiel aroma. Door deze eigenschappen is deze koffie één van de meest geliefde koffies ter wereld.

Honduras; Honduras is een land in Midden-Amerika, grenzend aan Guatemala, El Salvador en Nicaragua. Zoals ook in andere landen wordt de koffie uit Honduras geclassificeerd naar hoogte. De tussen 700 en 1000 meter verbouwde koffie: Honduras Central Standard, de koffie van 1000 tot 1500 meter: High Grown en de hoogste klasse tot 2000 meter: Strictly High Grown. Deze laatste koffie kenmerkt zich door een pikante zuurgraad.

Brasil; Deze koffie komt uit een district waarvandaan de allerbeste Braziliaanse koffie komt. Het neutrale karakter van de koffie en het tikkeltje zachte rinsheid ervan geeft een bijzonder fijne smaak.

Ethiopië Djimma; Ethiopië is het geboorteland van de koffie. Nog steeds worden hier de oorspronkelijke koffierassen volgens traditionele methode geteeld. Deze koffie heeft een rijkdom aan smaken gecombineerd met fris rood fruit en een vleugje kaneel.

Direct bestellen >>

gourmetexcellent

Related Works