Call us toll free: +31 36 53 47 850
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free: +31 36 53 47 850

Gourmet Freshbrew

05 jul 2014 by In Fresh brew, Koffiemelanges

Gourmet Freshbrew

Een vakkundig samengestelde melange van diverse soorten Arabica's. Geschikt voor ieder moment van de dag.

Java Arabica; De Java Arabica koffie wordt geteeld op het oostelijk uiteinde van Java op meer dan 1400 meter hoogte. Na het plukken wordt de koffie zo snel mogelijk naar de molens gebracht, daarna wordt de pulp gefermenteerd en gewassen met de “natte methode”. Dit resulteert in koffie met een goede volle body en een algemeen zoete indruk. De koffies hebben een geurig aroma, de smaak is zacht en fris met een chocolade nuance in de afdronk.

Java; De Java Arabica koffie wordt geteeld op het oostelijk uiteinde van Java op meer dan 1400 meter hoogte. Na het plukken wordt de koffie zo snel mogelijk naar hun molens gebracht, daarna wordt de pulp gefermenteerd en gewassen met de “natte methode”. Dit resulteert in koffie met een goede volle body en een algemeen zoete indruk. De koffies hebben een geurig aroma, de smaak is zacht en fris met een chocolade nuance in de afdronk.

Togo; Onder de Afrikaanse Robusta’s neemt de Togo een bijzondere plaats in. De koffie onderscheidt zich in positieve zin van zijn soortgenoten in Afrika door het uitzonderlijke neutrale en frisse karakter. Mede daardoor laat deze koffie zich goed melangeren met andere soorten.

Ghana; Ghana heeft alle kenmerken van Oost Afrikaanse koffie, medium tot hoog aciditeit, beetje grondig van smaak en een mooi constante Robusta koffie.

Burundi; Bijna alle bonen die in Burundi verbouwd worden zijn van de Arabica soort. De koffieplanten in Ngozi worden boven een hoogte van 1200 meter gecultiveerd. De koffie kenmerkt zich door nadrukkelijk aanwezige zuren en een zeer volmondig aroma.

Brasil; Deze koffie komt uit een district waarvandaan de allerbeste Braziliaanse koffie komt. Het neutrale karakter van de koffie en het tikkeltje zachte rinsheid ervan geeft een bijzonder fijne smaak.

Direct bestellen >>

gourmetfreshbrew

Related Works