Koffie op kantoor

Koffie op kantoor? Een goede kop koffie hoort eigenlijk thuis op ieder kantoor of bedrijf. Ontdek welke koffie je nodig hebt en waar je op moet letten.

Een kwalitatieve goede kop koffie op kantoor is een heel belangrijk onderwerp. Op de werkvloer zijn altijd de meeste fanatieke koffieliefhebbers te vinden en terecht. Lekkere koffie zorgt er nou eenmaal voor dat u zich goed en prettig voelt. Staat er een lange vergadering op de planning? Met een goede kop koffie kunt u er weer lange tijd er tegenaan. Komen er gasten langs? Dan wilt u indruk op hen maken met de lekkerste koffie die er is. Maar wat is de lekkerste koffie? Wij leggen u alles uit over wat u nodig heeft voor de beste koffie op kantoor.

De beste koffiemachine voor bij jou op kantoor

We beginnen met de koffiemachine. De beste en leukste gesprekken beginnen altijd bij de koffiemachine. De koffiemachine speelt een belangrijke rol op de werkvloer. Daarom is het belangrijk om in bezit te zijn van de juiste koffiemachine. Hoe weet u welke koffiemachine voor u geschikt is? Er zijn een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden. Ten eerste de aantal mensen die koffie drinken. Voordat er een koffiemachine aanwezig kan zijn op uw kantoor, is het belangrijk om een berekening te maken van hoeveel koffiedrinkers er zijn. Door het aantal koffiedrinkers te berekenen, kan er gekeken worden welke koffiemachine die volume aankan. Naast het aantal koffiedrinkers is het ook belangrijk om te kijken naar uw behoeftes. Als er veel cappuccino liefhebbers zijn, dan is het interessant om te kijken naar een koffiemachine met een melkopschuimfunctie.

Even in het kort. Factoren die meespelen bij het uitkiezen van de beste koffiemachine:

  • Het aantal koffiedrinkers
  • De behoeftes van de koffiedrinkers

Soorten koffie

Naast koffiemachines zijn koffiemelanges ook zeer belangrijk. Er zijn verschillende soorten koffie, wij hebben vijf soorten koffie. Van Espresso tot aan Vriesdroog koffie. De soort koffie hangt ook mede af van de koffiezetapparaat die u kiest. Als u een koffiezetapparaat kiest waar alleen vriesdroog koffie in kan, dan heeft u weinig keus. Zoals we eerder vertelde, is het belangrijk om de behoeftes van de koffiedrinkers te bespreken. Zo kunt u namelijk makkelijker beslissen welke soort koffie het beste bij u als bedrijf past.

Het belang van goede koffie

We moeten toch het belang van goede koffie bespreken. Er is niks beters dan uw dag beginnen met een kwalitatief goede kop koffie. Een kop vol smaak en aroma. Koffie zorgt voor vele op het werk voor een moment rust, focus en gezelligheid. Koffie is voor vele meer dan een drank. Er zijn veel verschillende soorten koffie, voor ieders wil is er wat. Kwalitatief goede koffie zorgt ook voor een goede indruk bij uw gasten. Een lekker kop koffie is een gesprek opener. Een goede kop koffie is ook een uitnodiging, daar zegt u toch geen nee tegen? Het belang van koffie wordt soms onderschat, maar wij weten als geen ander dat koffie echt een verschil maakt.

Ook genieten van goede koffie op kantoor?

Wilt u ook genieten van goede koffie op uw werk? Wij doen niks anders dan alleen goede koffie leveren. Onze koffie is niet alleen lekker, maar het is ook is nog eerlijk geproduceerd. Onze koffie is gecertificeerd met de Rainforest Alliance Keurmerk. Wij geloven dat goede koffie niet alleen vol smaak zit, maar dat het ook eerlijk is. Met meer dan 30 jaar ervaring leveren we bij diverse bedrijven en horeca gelegenheden, kwalitatieve en de beste koffiemachines en de beste eerlijke koffie. We zeggen niet voor niets exclusief voor fijnproevers.

Wilt u dat we ook bij u leveren? Bekijk dan hier de koffie van Café Gourmet of vraag direct een offerte aan.

Geniet van heerlijke koffie

Met de koffie van Café Gourmet is het áltijd genieten.

Wil jij ook áltijd genieten van heerlijke koffie? Kies dan voor de koffie van Café Gourmet. Proberen mag altijd.