De lekkerste koffie proeven bij Café Gourmet

Bent u opzoek naar de beste koffie? Of zoekt u de lekkerste koffie dat in uw organisatie past? Dan kunt u bij Café Gourmet koffie komen proeven. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste koffie voor u.

De lekkerste koffie proeven bij Café Gourmet

Bent u opzoek naar de beste koffie? Of zoekt u de lekkerste koffie dat in uw organisatie past? Dan kunt u bij Café Gourmet koffie komen proeven. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste koffie voor u.

01.

K

Samen koffie proeven

U komt bij ons op locatie, om de beste en lekkerste koffie te proeven. Onze koffie apparaten zijn ingesteld op de juiste formaten kopjes koffie.

02.

K

De koffie keuze

U kiest de bijpassende koffiemelange voor uw organisatie. En wij maken het beste kopje koffie voor u.

03.

K

Koffiemachine instellen

Café Gourmet zorgt voor de beste ervaring. Wij zorgen dat uw koffie apparaat ingesteld wordt op de juiste instellingen, zodat u de knapste kopjes koffie kan serveren.

Onze koffiemelanges

Bekijk hieronder ons aanbod van alleen dé beste koffiemelanges.

Gourmet Fairtrade

Heerlijke biologische rainforst gecertificeerde espressobonen NR1 100% Arabica koffiebonen met zachte rijke smaak. Deze heerlijke melange is ideaal voor alle koffieproducten. 

→ Lees meer

Gourmet Excellent

Heerlijke rainforst gecertificeerde espressobonen NR2 100% Arabica koffiebonen met zachte rijke smaak. Deze zachte melange is ideaal voor alle koffieproducten.

 

→ Lees meer

Gourmet Espresso

Heerlijke rainforest gecertificeerde espressobonen NR3 90% Arabica bonen en 10% Robusta bonen met zeer rijke smaak. Ideaal voor espresso, cappuccino en latte machiato.

→ Lees meer

Gourmet Freshbrew

Heerlijke rainforst gecertificeerde snelfiltermaling NR4 80% Arabica en 20% Robusta koffie voor een zeer rijke smaak. Deze heerlijke melange is ideaal voor alle koffieproducten. 

→ Lees meer

Gourmet Vriesdroog

Heerlijke rainforst gecertificeerde vriesdroogkoffie NR5 80% Arabica en 20% Robusta. Alleen geschikt voor vendingmachines. Deze heerlijke melange is ideaal voor alle koffieproducten. 

→ Lees meer

De lekkerste kopjes koffie, voor de beste prijs.

Bent u opzoek naar de lekkerste koffie voor uw organisatie? Dan zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat uw koffiemachine goed ingesteld is, zodat u goede geclassificeerde top koffie kan voor serveren aan uw klanten of werknemers. En natuurlijk is dit allemaal tegen de beste prijs. Tevens krijgt u ook het juiste advies, zodat de kopjes koffie goed geserveerd worden.

Vele bedrijven zijn u voor gegaan

Al meer dan 500 bedrijven zijn u voorgegaan met de beste geclassificeerde top koffie en koffiemachines.

1 Week gratis koffie proeven

Bent u benieuwd hoe onze koffie smaakt? Vraag dan een proefplaatsing aan. Met een proefplaatsing kunt u een week gebruik maken van een door ons geselecteerde koffiemachine en onze koffie proeven.

Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

N

1 week onze koffie proeven

N

U betaald alleen voor de gebruikte koffie

N

U zit nergens aan vast

N

Keuze uit verschillende koffiemelanges

Ook genieten van lekkere en eerlijke koffie op uw werk?

Vertel ons uw wensen en behoeften en wij zullen een offerte op maat opstellen.

De mooiste kopjes koffie

Bent u opzoek naar de beste koffiemelange? Dan kunt u bij ons niet alleen koffie komen proeven, maar wij leren u ook de juiste en beste opzet, zodat u de lekkerste koffie kan serveren. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, en al onze medewerkers hebben een Barista training gevolgd, zodat wij u leren hoe u de beste koffie kan serveren aan uw klanten.

De exclusieve merken die wij voeren

Dit zijn de exclusieve topmerken die wij voeren.
Met deze merken haalt u kwaliteit in huis voor zowel het zetten van koffie als gebruiksgemak.

Koffiemachines juist ingesteld

De koffiemachines worden ingesteld op basis van de hoeveelheid kopjes.

Ervaar eerlijke koffie

Bij proefplaatsing kunt u ervaren hoe echte eerlijke koffie smaakt.

Persoonlijke aanpak

Tijdens de proefplaatsing is er ruimte om de persoonlijke aanpak te bespreken.

Bespreek uw behoeftes

Laat ons weten wat uw behoeftes zijn en wij kijken hoe we kunnen helpen.

Wat zeggen klanten over ons?

Wat vertellen klanten over ons?

Peter

Wij leasen een koffiemachine bij Café Gourmet. Dit werkt top voor ons. We hebben altijd lekkere koffie op het werk, voor onszelf en onze klanten.

Wouter

Als bedrijf wilde we een mooie koffiemachine kopen, waarbij alle benodigdheden waren inbegrepen. We kwamen uit bij Café Gourmet. Ze zijn professioneel, vriendelijk en erg gepassioneerd over koffie.

Rachel

Wij waren als bedrijf op zoek naar een partij die eerlijke koffie verkocht. Café Gourmet was de perfecte kandidaat. Het is mooi om te zien hoeveel passie ze voor eerlijke koffie hebben. Daarnaast is het ook echt lekkere koffie!

Veelgestelde vragen

Het zou zomaar kunnen dat u ergens wat meer over wilt weten en dat iemand deze vraag al eens heeft gesteld. Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Koffie op kantoor

Hoe kies ik een koffiepakket uit?

Wij bieden drie pakketten aan. Kopen, leasen en bruikleen. U kunt kijken wat het beste bij uw organisatie past. U kunt een keuze maken en een offerte opvragen. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag.

Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers uit?

Kijk wie er allemaal dagelijks koffie drinkt en hoeveel kopjes diegene drinkt. U kunt hiervan eventueel een overzicht van maken. Hou daarnaast ook rekening met de hoeveelheid gasten die u ontvangt.

Hoe kies ik de juiste koffiemachine uit?

Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om te kijken wat uw behoeftes zijn en hoeveel koffie u en uw collega’s dagelijks drinken. De hoeveelheid gedronken kopjes is belangrijk om de capaciteit van de machine te bepalen. Daarnaast heeft elke machine andere functies, dus daarbij is het belangrijk om te kijken waar u naar op zoek bent.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een proefplaatsing?

Als u in aanmerking wilt komen voor een proefplaatsing dan dient u eerder op locatie langs te zijn geweest voor een kennismakingsgesprek.

Defecte koffiemachine

Als ik een probleem met de koffiemachine heb, hoe snel zijn jullie dan ter plaatse?

Wij proberen zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Meestal is dit binnen een paar uur.

Als de koffiemachine niet gemaakt kan worden, zit ik dan zonder koffie?

Nee, bij Café Gourmet zit u nooit zonder koffie. U krijgt van ons een vervangende tijdelijke koffiemachine.

Opzoek naar de lekkerste koffie voor uw organisatie?

Kom dan samen met ons koffie proeven, en kies de lekkerste koffie voor uw organisatie.